Абсурдните вандалщини срещу коли в София не спират. След като

...
Абсурдните вандалщини срещу коли в София не спират. След като
Коментари Харесай

Ядосан артист завари ауспуха на паркирана кола СНИМКА

Абсурдните вандалщини против коли в София не стопират. След като разрушена кола осъмна без гуми на трупчета, незнаен завари аспуха на паркирана машина. Случаят е от " Люлин ", където злощастният автомобил бил оставен от много време на паркинга  на " Силвър Център ". За случката сигнализират бдителни жители, които се надяват информацията да стигне до стопанина на МПС-то.  " Дано притежателя да види поста, някой актьор от квартала е заварил ауспуха ", написа Ивайло А.

 Мъжът сигнализира за видяното в една от локалните групи във Фейсбук, а там локалните одобряват случката с доза схващане. Те настояват, че колата  " заемала място " там от доста време.... Не липсват и хора, които вместо да осъдят похищението, просто напомнят перманентния проблем с броя на паркоместата в София Вижте някои от мненията им:
  " Тази кола е изоставена там от толкоз доста време, че дори няма данни по кое време последно е била на ГТП ", отбелязва жител.

" Никой не го интересува, когато колата е зарязана на паркинг, въпреки че пречи и заема място. Общината нехае, не ги вълнува, а хората се нервират, подават сигнали и нищо! ", недоволства Пепи И.
" Оставете му записка, че няма да приключи добре това ", написа Иван К.  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР