Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със

...
Абсурдните коментарни студия на Гала продължават да ме разсмиват със
Коментари Харесай

Устатият Кулагин Размаза Гала И Коментаторите Й! Никой Не Ги Е Нападал Толкова Люто!

„ Абсурдните коментарни студия на Гала не престават да ме разсмиват със своята неинформираност, неправилност и незначителност. Това се случва, когато събереш кокошки от прът и въже в едно студио, и им дадеш поле за изява.

Изключваме Патрашкова, макар че около сухото гори и мокрото. Тези тетки, като седнали пред блока, постоянно разясняват тематики, в които са невежи.

Смешно си е до един миг, само че да приказваш небивалици в народен ефир може да бъде доста подвеждащо за огромни размери от хора. И в случай че нямат време да се приготвят съответно по тематиката, дано по-добре не я разискват “, изригна в профила си Кулагин.

След това обаче изненадващо промени тона на прелюбезен и се обърна към феновете и почитателите си. С молбата да гласоподават за него и да го изберат за най-екстравагантна персона на годината:

„ Пандишпани, ще се веселя на вашата поддръжка, както постоянно сте го правили… На 15.01 ще се проведат годишните lifestyle awards, а аз съм номиниран в категорията „ МОДА “, за най-екстраваганта персона на годината.

Екстравагантността за мен в никакъв случай не е била просто израз на това да нося облеклата си, а положение на мозъка, характера и метод да покажа своята характерност.

През годините съм построил жанр, който не може да бъде сгрешен с никой различен, а появяването ми постоянно е било събитийно и невероятно да остане неусетно.

Модата непроменяемо ме е съпътствала през целия ми умишлен живот и още от дете, а по-късно и като част от моята работа.

Така че с най-голямо наслаждение бих приел тези почести! Благодаря ви за безконечната поддръжка, пандишпанчета, глазурирани! “, мазни се на почитателите си Кулагин.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР