Абсурдна ситуация с издирван от Интерпол и Шенген автомобил, собственост

...
Абсурдна ситуация с издирван от Интерпол и Шенген автомобил, собственост
Коментари Харесай

Пазарджишко семейство се опитва да спаси от конфискация колата си, закупили законно

Абсурдна обстановка с търсен от Интерпол и Шенген автомобил , благосъстоятелност на пазарджишко семейство . То е закупило по легален ред кола, която е „ светнала “ на „ Дунав мост “ и вследствие на това е била иззета от управляващите в Румъния поради машинация със застраховка .

Автомобилът е закупен от пловдивска компания , а по-късно е бил регистриран в КАТ-Пловдив. Семейството го е пререгистрирал в КАТ-Пазарджик . Около година и половина, притежателите са пътували в чужбина няколко пъти , до момента в който управляващите в Румъния не лишават колата.

Потърпевшите са наели юрист , който е потвърдил, че клиентите му са платили за транспортното средство , което е било записана законно от българската „ Пътна полиция “. Съдът в съседката ни е признал българите за добросъвестни купувачи и е върнал колата. На границата последвал нов опит за конфискация . Потърпевшите споделят пред „ NOVA “:

„ След като я прибрахме в България, пристигнаха нашите служби и желаеха да я вземат. “

Семейството е дало всичките документи от съда в Румъния, само че управляващите у нас са декларирали, че не ги признават . По думите им у нас тази кола се води за крадена. Те се свързали със столичен юрист, отишли в Главна дирекция „ Национална полиция “, откъдето са се свързали с Прокуратурата в Пазарджик и все още колата не е конфискувана.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР