Абсурдите в градския транспорт на Пловдив продължават и стават все

...
Абсурдите в градския транспорт на Пловдив продължават и стават все
Коментари Харесай

Абсурдно! Автобуси пускат климатиците само когато минават през центъра на Пловдив

Абсурдите в градския превоз на Пловдив не престават и стават все по-нелепи. Читатели на TrafficNews постоянно алармират за проблеми с градските линии в града. Особено в летния сезон, когато превозът би трябвало да е най-редовен и оборудван с климатици, се случва тъкмо противоположното.
Прочетете още
Поредният сигнал е обвързван с хитростите, които транспортната компания ползва, с цел да не бъде глобена от общината поради неработеща охладителна система. Става въпрос за линиите 4 и 99, в които климатик се включва единствено с наближаването на Центъра, към ПУ и Тунела, тъй като евентуално там се ревизират от съответните органи.

Читателят, алармирал за тази процедура, добави също, че към този момент цяла седмица водачите на съответните линии се пробват да „ заобиколят ” разпоредбите. Изразено бе и отвращение по отношение на обстоятелството, че доста от водачите пропущат избрани спирки и даже курсове, а хората чакат в едни от най-топлите дни на годината.

В тази връзка бе подаден и различен сигнал, обвързван този път с линия 29. Повече от половин час пловдивчанка чака на спирката на Централна гара посока " Смирненски ", само че рейс по този начин и не се появил. Качила се на номер 26, в който миризмата била непоносима, цитираме: „ ЕДНО РАЗДРЪНКАНО И СМРАД НА ПОТ 26. ”

Припомняме, че медията ни направи опит какъв брой градуса демонстрира живакът в рейсовете на градския превоз и в кои от тях има работещ  климатик. Оказа се, че множеството нямат настоящи  охладителни системи, а температурите вътре са по-високи даже от тези извън.

Особено в летния сезон е неприемливо да се чака прекомерно дълго на жегите и да се пътува в рейс, цялостен с хора и без изстудяване. Не единствено, че е нездравословно за пътуващите, само че и за водачите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР