Абсурден случай бе разгласен от мъж в социалните мрежи. Той

...
Абсурден случай бе разгласен от мъж в социалните мрежи. Той
Коментари Харесай

Куриоз: Мъж откри, че от 9 години е мъртъв за КАТ

Абсурден случай бе разгласен от мъж в обществените мрежи. Той споделя в пост във „ Facebook “ преживелица от преди няколко дни, в която схваща, че по шофьорска брошура се води мъртъв от 9 години.

Вижте целия роман: " Нека ви споделя какво ми се случи през тези 3 дни. В неделя на влизане в София ме спря патрул на Пътна полиция, тъй като не бях присъединил дневните светлини на колата. При инспекцията се оказа, че шофьорската ми брошура е невалидна от 2010 година (да тъкмо по този начин преди 9 години) заради повода, че съм умрял.? Интересното в тази ситуация е, че през 2013 година имам акт, който съм и платил.

Имам и няколко електронни фиша, които също са платени. Още по-интересно е, че съм спиран най-малко 5 пъти за тези години и никой досега не е забелязал, че съм мъртъв по шофьорска брошура.

Оказа се, че служителите на реда, които ме стопираха, нямаха никаква концепция какво да вършат и по съвет на някакъв дежурен ми върнаха документите и ми пожелаха прелестен ден, а на въпроса ми какво да направя, с цел да бъда още веднъж жив и дееспособен лидер, ми споделиха, че нямат никаква концепция. Та всичко завърши наред през днешния ден в столичния КАТ и тъй като дамата на гишето ми сподели, че съм 2-ри подобен случай, взех решение да споделя с вас какво се прави.

Отивате в КАТ, там където се подава заявление за издаване на препис на СУМПС. Давате си шофьорската брошура и персоналната карта, належащо е да сте " жив " по персонална карта, и те ви съживяват в системата. Ако са ви уморили в различен град, както беше в моя случай - ВАРНА, се постанова да зачакате известно време, защото съживяването става по местоумиране.???

Та по този начин... Отново съм публично Жив лидер на МПС... след 9 години, в които не съм и подозирал за своята кончина и че действително съм недееспособен лидер. Е..., нема такава страна! Положението е Мики Маус откъдето и да го погледнеш ", написа Андрей Георгиев Георгиев.

Източник: fakti.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР