Абсурден казус в столицата: кой и защо постави табела с

...
Абсурден казус в столицата: кой и защо постави табела с
Коментари Харесай

Абсурден казус: Тротоар и пътно платно в София станаха частна собственост

Абсурден проблем в столицата: кой и за какво сложи табела с надпис „ Тротоарът и прилежащото пътно платно на булеварда са частна благосъстоятелност! Преминаването неразрешено “. Как тротоар и улица се оказват частни?

Преди няколко дни в обществените мрежи е оповестена фотография на въпросната табела, която не разрешава прекосяването по тротоара и пътното платно по бул. " Черни връх ".

Представители на клиниката, която твърди, че е притежател на сектора, обясниха, че от 6 години се пробват да отчуждят терена. През 2015 година е издадено правосъдно решение, с което Столична община е наказана да заплати парично обезщетение в размер на малко над 17 хиляди лева Това към момента не се е случило.

Собствениците са сложили табелата в символ на митинг. Вчера екип на Столична община е посетил сектора и е премахнал една от табелите.

Представителите на клиниката настояват, че теренът не е отчужден. А от Столичична община, че отчуждителната процедура е приключена, парцелът е общинска благосъстоятелност, а поставеният знак е противозаконен.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР