Абсурден инцидент в зоопарка в Стара Загора доведе до загубата

...
Абсурден инцидент в зоопарка в Стара Загора доведе до загубата
Коментари Харесай

Бременна жена остана без пръст след ухапване от пони в зоопарк

Абсурден случай в зоопарка в Стара Загора докара до загубата на пръст от ръката на бременна жена.

Пострадалата Ани Челебийска е ухапана от пони, откакто е минала през защитните парапети и е протегнала ръка, с цел да го погали през решетките.

Инцидентът се е случил на 8 май, а в този момент фамилията ѝ е решило да потърси гласност през медиите.

Съпругът на дамата изяснява, че " не сме очаквали това да ни се случи ", и твърди, че когато посещавали други зоологически градини, " животните, които са безвредни, се пипат ".

От община Стара Загора обаче споделят, че фамилията е пренебрегнало две указателни табели със възбрана за хранене и допир до животните, преди да се стигне до ухапването.

" Табели с разпоредбите за държание на посетителите има на територията на целия зоопарк ", споделят от администрацията, като приканват посетителите на зоопарка да бъдат " виновни към себе си и животните ".

Семейството възнамерява да потърси обезщетение за претърпяната контузия, само че откакто се роди детето, което Челебийска носи.

Жената освен е изгубила пръст, само че е и с зараза в резултат на ухапването.

" Посегнах към него. Аз даже и ръката не съм си подавала. То, в случай че беше цялата ръка, допускам, щеше да ми откъсне цялата ръка. Изведнъж ме ухапа ", споделя тя в изявление за bTV.

Понитата постоянно се упражняват за работа с деца, само че някои породи и по-млади животни могат да демонстрират и експанзия като защитна реакция, в случай че към тях се приближи чужд човек.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР