Абсурден инцидент в центъра на пловдивското село Първенец. Близо 3-тонен

...
Абсурден инцидент в центъра на пловдивското село Първенец. Близо 3-тонен
Коментари Харесай

Пълен абсурд: Пикап счупи шадраван и потъна в него край Пловдив

Абсурден случай в центъра на пловдивското село Първенец . Близо 3-тонен пикап, претрупан с машина за напръскване против комари, пропадна на централния площад на селото. Тежкият автомобил счупи новия фонтан и безусловно потъна в него, изкъртвайки плочките.

Новият площад беше открит на 1 юни и отчасти опустошен тъкмо месец по-късно. Обновен беше с общински пари.

„ Искам писмени пояснения от чиновници на кметството, които са позволили да влезе тази тежка машина тук, както и от самата компания. Шофьорът е позволил голяма неточност ”, съобщи кметът на община Родопи Павел Михайлов.

Той изясни, че чиновник на кметството е придружавал тежката машина, само че към момента не е ясно за какво е позволил пикапът да стигне до такава степен. Това ще стане ясно от писмените пояснения, които би трябвало да бъдат дадени до петък.

Фирмата пък ще би трябвало да поеме ремонтът, изясни още кметът. Организирана е комисия, която да оцени вредите.

Пикапът е бил изтеглен с кран. Шофьорът обяснил, че не знаел, че има такова оборудване, служителката на кметството обяснила същото, сподели кметът и дефинира това като „ безхаберие ”.

Михайлов изясни, че сега мястото е обезапосено, оборудванията изключени, има и защита, която пази. Кметът се надява до 1-2 седмици фонтанът да бъде възобновен.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР