Абсурден е въпросът дали Възраждане може да се разцепи, заяви

...
Абсурден е въпросът дали Възраждане може да се разцепи, заяви
Коментари Харесай

Абсурден е въпросът дали Възраждане може да се разцепи, каза Цончо Ганев

" Абсурден е въпросът дали " Възраждане " може да се разцепи ", съобщи в студиото на " Още от деня " Цончо Ганев - зам.-председател на " Възраждане ".

" Напротив. Демонстрираме това, което постоянно сме казвали и ползвали и прилагаме сега с дейности ", уточни зам.-председателят на " Възраждане ".

" Аз пари не знам дали са предлагани и какъв брой тъкмо ", сподели Цончо Ганев.

По думите му " пазаруването на даден човек не става единствено с кеш ".

" Когато вие се отцепите и първо станете незабавно зам.-председател на общински съвет, а незабавно по-късно и паралелно оглавите една от най-важните комисии " Архитектура и градоустройство ", това се дава на хората, които гласоподаваха и поддържаха точно тази сглобка в общината ", безапелационен беше Цончо Ганев.

Зам.-председателят на " Възраждане " акцентира, че общинските съветници, които гласоподаваха за номинацията за краткотраен ръководител на СОС не са се " отделили ", а са били отстранени.

" Дренчев споделя, че " Възраждане " е избрало общински ръководител във Варна. Не сме дали своят вот с ПП-ДБ, а срещу тях. Във Варна и нашите общински съветници изолираха и ГЕРБ, и ПП-ДБ, и те не ръководят града. Имат кмет във Варна, само че нито общински съвет ръководят, нито града в болшинството на общински съвет. И това е лъжата, която се цитира ", съобщи Цончо Ганев.

Вижте целия диалог във видеото


Последвайте ни във и

Вече може да ни гледате и в
Намерете ни в

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР