Абсурд в Пловдив. Кучешка площадка е забранена за... кучета. За

...
Абсурд в Пловдив. Кучешка площадка е забранена за... кучета. За
Коментари Харесай

Кучешка площадка забранена за... кучета в Кършияка

Абсурд в Пловдив. Кучешка площадка е неразрешена за... кучета. За това сигнализира четец на Plovdiv24.bg . Ето какво тъкмо ни написа той:

" Здравейте! Днес (2 май) с злощастие открих, че кучешката площадка " Луксор " на бул. " България " е затворена без пояснение. На нея има комплициран единствено знак " Забранено за кучета " и представена наредбата за улични животни и домашни любимци, от която не става ясна повода за затварянето. Според клюки от други стопани на кучета, евентуална причина е подписка, основана от родители, които посещават детската площадка, позиционирана наоколо. Въпросът, който изниква е дали пък мястото просто не е апетитно за някой за застрояване и в действителност това да е съответната причина за затварянето. 

В града ни обособените за кучета площи не са толкоз доста и е притеснително нещо към този момент построено, да бъде закрито без предизвестие. Изискванията към стопаните не са малко - заплащат се налози, наложително чипирането и др. 

Моля за Вашето подпомагане за изясняване на този проблем освен от мое име, а от името на всички тъжни другари с четири лапи, които остават без място за игра, без място, където могат да тичат свободни и щастливи. "

Сигналът е предаден на локалната администрация. Очаквайте продължение!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР