Абсурд насред война се разигра по време на военните действия

...
Абсурд насред война се разигра по време на военните действия
Коментари Харесай

Цигани от Украйна откраднаха руски танк

Абсурд посред война се разигра по време на военните дейности в Херсонска област в Украйна. В обществените мрежи се появи клип, на който се вижда по какъв начин съветски танк е отмъкнат благодарение на трактор, а фрагменти от " похищението “ се трансфораха в шлагер в обществените мрежи, заяви украинската организация УНИАН.

" В допълнение към героичните дейности на въоръжените сили на Украйна, на помощ идват и цивилни жители, в това число от ромския етнос. Те откраднаха танк от съветските нашественици. Това се случва близо до Каховка, в село Любимовска, Херсонска област “, оповестява организацията.

На фрагментите се вижда бронирана машина (може би ЗРК " Стрела-10 “) с присъщата за съветските сили в спора Z-ка. Видимо е изоставена, само че няма повреди. През уикенда неприятното обмисляне на логистиката на съветските сили остави няколко колони бронетехника надълбоко във вражеска територия без нафта и е допустимо казусът да е бил подобен. 

Така или другояче, съветското военно МПС е влачено в незнайна посока от трактор, като на фрагментите се вижда по какъв начин мъж спринтира към него. Не е ясно дали е участник в " интервенцията “, или е механик-водачът, на който е зачислена бойната машина.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР