Абсолютно ясно е, че пияни хора не могат да спазват

...
Абсолютно ясно е, че пияни хора не могат да спазват
Коментари Харесай

Хиляди в пъбове и ресторанти в деня след облекчаване на карантината на Острова



Абсолютно ясно е, че пияни хора не могат да съблюдават обществена отдалеченост, съобщи ръководителят на Федерацията на служителите на реда в Англия Джон Аптър откакто хиляди се стекоха през вчерашния ден в пъбовете и заведенията за хранене в първия ден от огромното облекчение на карантината на Острова.

От събота общественото разграничаване бе понижено от 2 на 1 метър.

Без особени произшествия мина първия ден на „ Голямото раздвижване “, както го окачестви министър председателят Борис Джонсън, когато оповести облекчаването на ограниченията.

Полицията в Лондон заяви за стотици останали по заведенията и улиците на квартал Сохо чак до сутринта.

В графствата Девън и Корнуол полицията получи повече от 1 000 известия за проблеми с пияни хора.

В Нотингамшър четирима бяха задържани и няколко пъбове избраха да затворят по-рано, с цел да избегнат повече свързани с алкохол антисоциални произшествия.

Като цяло полицията благодари в края на деня на болшинството хора, че са се държали рационално. Предсеателят на Федерацята на служителите на реда Джон Аптър обаче уточни, че съботата е потвърдила, че пияните хора не могат или не желаят да съблюдават обществената отдалеченост.

Той написа в Туитър след края на промяната му в Саутхемптън: „ Натоварена промяна. Имаше антисоциални прояви, голи хора, опиати, щастливи пияни, ядосани пияни, сбивания, още по-ядосани пияни и най-после бях наименуван „ фашистка свиня “ от човек, на който се опитахме да помогнем “.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР