Абсолютно всичко е готово България да има спешна медицинска помощ

...
Абсолютно всичко е готово България да има спешна медицинска помощ
Коментари Харесай

Христо Алексиев: Можем да имаме медицински хеликоптери до месец-два

Абсолютно всичко е готово България да има незабавна здравна помощ по въздуха в границите на месец или два най-много. Това съобщи някогашният длъжностен транспортен министър, а в този момент секретар на президента по стопански политики Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни в ефира на бТВ.

Той не е схванал какви са доводите на новия транспортен министър Георги Гвоздейков за медицинските хеликоптери. Редовното държавно управление не е осведомено какво е направено и какво не от служебното държавно управление, уточни Алексиев.

" Това не е просто неверно управническо ръководство, а грях към потърпевшите хора, които могат да бъдат избавени ", сподели той в отговор на думите на настоящия транспортен министър, че няма да бъде подписан контракт за медицинските хеликоптери и че Държавният авиационен оператор не може да обслужва самите медицинските хеликоптери.

Христо Алексиев  Христо Алексиев Христо Алексиев е роден на 19 септември 1980 г.   Магистър по „ Международни посочи, че има площадки за кацането на хеликоптерите, има екипажи, които да образоват българските и ние споделяме на хората да чакат до 2026 година " И тук има война - война по пътищата, Ако стане случай на Автомагистрала " Тракия ", далечен от обитаемоте места, ще би трябвало доста време на колата за спешна помощ да отиде и да се върне ", сподели Алексиев. 

Той разяснява и визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България, като оцени срещата като доста потребна.

" Помощта към Украйна не е единствено военна, а и филантропична и диверсификация на енергийните източници. Нормално е по някои тематика да няма съгласие ", сподели Алексиев, визирайки разногласието сред българския президент Румен Радев и Зеленски по отношение на военната помощ.

" Нашето предложение беше употребявайки контракта, който служебното правителство сключи с „ Боташ “ за достъп до техни терминали, т.е. до терминалите за полутечен газ, да използваме това съглашение и България да доставя през нейната газопреносна мрежа и през тази на Румъния Украйна с спомагателни количества природен газ с неруски произход “, сподели още Алексиев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР