Абсолютно съм солидарен с генерал Атанасов. Незабавно служебният министър на

...
Абсолютно съм солидарен с генерал Атанасов. Незабавно служебният министър на
Коментари Харесай

Борисов: Незабавно служебният кабинет да отмени решението за Георги Йорданов, но Атанасов да се разграничи от кмета на София

Абсолютно съм взаимен с военачалник Атанасов. Незабавно служебният министър на културата и служебният министър председател Главчев би трябвало да отменат това решение, което са взели за медал " Стара планина " за Георги Йорданов. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борсиов в коридорите на Народното събрание по отношение на предлагането на служебния кабинет последният комунистически министър Георги Йорданов да бъде награден с медал " Стара планина ", съобщи кореспондент на " Фокус "

" Същевременно желая военачалник Атанасов също да се разграничи от внуците на " Държавна сигурност ", които ръководят града. Ако не го направи, наподобява, че доста двоен критерий ", добави той. 

Борисов разкритикува решението на Васил Терзиев да отстрани основния проектант на София. Той изясни, че липсва бистрота в този развой. 

" Надявам се военачалник Атанасов внезапно да се разграничи от кмета, който трансформира София в... - няма една маркировка, няма пешеходни пътеки маркирани, нищо няма една социална поръчка. Градът стои по този начин, както го оставихме ние ", безапелационен бе водачът на ГЕРБ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР