Абсолютно погрешно е схващането, че агресията е черта, типична само

...
Абсолютно погрешно е схващането, че агресията е черта, типична само
Коментари Харесай

Топ 3 на най-агресивните зодии сред жените

Абсолютно неправилно е схващането, че експанзията е линия, типична единствено за мъжете. Жените също могат да бъдат нападателни. Оказва се, че това зависи от зодиакалния знак, под който са родени.

Дамите от тези 3 зодии са най-агресивни.
 4 зодии, които страдат от добротата си 4 зодии, които страдат от добротата си
На положителното би трябвало да се дава отговор с положително, само че в живота не всичко се случва по този начин. Често тези, на които оказваме помощ, ни забиват нож в гърба....

Овен

Много хора знаят, че представителите на този знак са на първо място упорити. Но от време на време упоритостта им изиграва неприятна смешка. Дамите Овен не признават никакви спънки пред себе си, отхвърлят да се вслушат в каквито и да било причини от страна на близките и са склонни на крайности. Не очаквайте опрощение от представител на този знак.

Скорпион

Дамите Скорпиони знаят цената си.
Те не са лишени от просветеност и като цяло се пробват да държат страстите си под надзор. Но в случай че ги подразните, не очаквайте благосклонност.
Факт е, че Скорпионите помнят обидите дълго време и са склонни даже на нападателни прояви в желанието си да отмъстят.
 Големи промени в живота на 3 зодии след 15 август Големи промени в живота на 3 зодии след 15 август
След 15 август в живота на 3 зодии ще настъпят значими промени. Ето кои са те. Телец Астролозите поучават Телеца да поддържа мозъка си " чи...

Стрелец

Със Стрелеца несъмнено е малко по-лесно, в сравнение с със Скорпиона. Представителите на този огнен знак се пробват да запазят положителния звук, знаят по какъв начин да управляват страстите си и да заобикалят спорове. Но в случай че съществено нараните дамата Стрелец, ще бъде доста мъчно да я укротите.

Подобно на Скорпионите и Стрелците ще изчакат известно време и по-късно ще ударят сега, в който въобще не очаквате това от тях. За да отмъстят на индивида, които ги е наранил, те са склонни даже на нападателни прояви.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР