Абсолютно нищо не подозирах, обяви бившата съпруга на холивудския продуцент

...
Абсолютно нищо не подозирах, обяви бившата съпруга на холивудския продуцент
Коментари Харесай

Жената на Харви Уайнстийн: Бях яростна, не хапвах, не подозирах, че ми изневерява, камо ли да изнасилва

Абсолютно нищо не подозирах, разгласи някогашната брачна половинка на холивудския продуцент Харви Уайнстийн в първото си изявление след секскандала с мъжа й. Джорджина Чампън наруши мълчанието си и проговори пред списание " Вог ". Тя се разведе с Харви незабавно откакто станаха известни негови похождения и полови нападения над десетки холивудски актриси. Над 80 дами подадоха тъжби против него и го упрекнаха в полово принуждение и тормоз, съобщи Си Ен Ен.
Известната фешън дизайнерка Джорджина твърди, че освен не е знаела за " половите подвизи " на Харви, само че не е и подозирала, че той и е изневерявал. " Бях унизена и засегната, напряко разрушена, когато избухна абсурда. Осъзнах какъв брой съм била наивна. Мислех, че имам благополучен брак и обичах живота си ", споделя тя пред списанието.
Харви и Джорджина подписват брак през 2007 година. Двамата имат две деца на възраст сред 5 и 7 години. Уайнстийн отхвърля всички обвинявания и твърди, че актрисите го набеждават в полов тормоз.
Британската дизайнерка, която основава марката Marchesa, споделя, че цели пет месеца не си е подавал носа отвън дома си след разгара на абсурда. " Когато станаха известни обществено първите обвинявания просто се усещах пребита и бях без мирис в гърдите си. Бях гневна и объркана ", показва Джорджина. И добавя: " Изпадах в гняв и плачех, тъй като не знаех какво ще се случи с децата. Те обичаха Харви. Питах се какво ще им описват хората за татко им. Не мога да понеса всичко, което им се случва ".
Джорджина признава, че в първите дни след обвиняванията в обезчестяване против Харви е отслабнала неимоверно, тъй като не можела да приема храна. В главата й се въртели какви ли не ужасни неща и не осъзнавала какво тъкмо се случва.
След това обаче схванала, че очевидно държанието на Харви не е изолиран слечай и решила да го напусне и изведе децата от общия дом. Помогнал й близкия другар - артистът Дейвид Ойлоу. " Харви беше прелестен пратньор. Той беше другар, поддръжник и покровител. Истината е, че той е огромна персона... Не знам. Бих желала да имам отговори за случилото си. Но нямам ", споделя Джорджина Чапман, представена от Би Би Си
.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР