Абсолютно независима съм и никога не съм действала политически. Това

...
Абсолютно независима съм и никога не съм действала политически. Това
Коментари Харесай

Ива Митева-Рупчева: Абсолютно независима съм

Абсолютно самостоятелна съм и в никакъв случай не съм работила политически. Това сподели ръководителят на 45-ото Народно заседание Ива Рупчева пред публицисти в Народното събрание, съобщи организация " Фокус ".

" Не съм била в никакъв случай член на друга партия. Ако би трябвало да бъда почтена с вас, не съм член и на " ИТН ". Аз съм специалист. Като такава съм влезнала в партията. Никой не е претендирал от мен участие. Имам цялостна независимост на деяние във връзка с моята експертиза. Това привързване, което чета в пресата, не е правилно. Работила съм с безусловно всички партии от 2000 година Абсолютно самостоятелен специалист съм била и в никакъв случай не съм работила политически ", съобщи още Рупчева.

Тя описа, че се е припознала с някои от концепциите на " ИТН " и за нуждата от смяна. " Смятам, че е пристигнало време, по-младите хора да влязат в политиката. Може би към този момент не съм толкоз млада, само че считам, че някак си би трябвало да влезе един реформаторски дух вътре в Народното събрание и да почне да се подменя състава на Народното събрание. Ако би трябвало да съм почтена, след един два избора, считам, че би трябвало да е радикално изменен съставът на Народното събрание със напълно млади, неангажирани хора, които в действителност могат да вземат едни свободни решения ", добави още тя.

Председателят на Народното събрание уточни, че ще се опита да не позволява обидни квалификации от парламентарната естрада. " Ще се опитам. Надявам се да не ви отчайвам ", съобщи още Рупчева.

Тя отговори и на въпрос дали гласуването на държавно управление ще бъде скрито или очевидно. " Това не сме го обсъждали. За това не желая да вземам отношение по него. Нека се завъртят мандатите, дано да забележим дали ще се осъществя и тогава ще вземем решение ", съобщи още Ива Рупчева.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР