Абсолютно невярно определи президентът Румен Радев твърдението на ГЕРБ, че

...
Абсолютно невярно определи президентът Румен Радев твърдението на ГЕРБ, че
Коментари Харесай

Румен Радев: ГЕРБ лъже за сивия сектор

Абсолютно погрешно дефинира президентът Румен Радев изказванието на ГЕРБ, че сивият бранш се е развил по време на служебното държавно управление.

" Нека се оправят с действителните числа. Служебното държавно управление е оставило милиард и 600 милиона, дано кажат къде са. И още - служебното държавно управление събра просрочени вземания от доста години, изключително в областта на енергетиката. Това ме подухва на мисълта, че там преднамерено от избрани компании не са търсени тези вземания. Мога да дам подробна информация ", съобщи Румен Радев, съобщи БГНЕС.
В авиобаза Граф Игнатиево през днешния ден президентът разяснява и интервенция " Пречупване ". " Тази интервенция не може да има триумф, в случай че държавното управление не си пречупи личните визии за това що е то правова страна. Ако не си пречупи вижданията що е то господство на закона, що е то корупция и по какъв начин се развъжда тя у нас. Що е то престъпност и по какъв начин би трябвало да се борим с нея ", продължи президентът.
" Виждате, че за разлика от мониторинговите отчети най-накрая Европейската комисия отговори на нашите упоритости за участие в Еврозоната към този момент напълно искрено и дори жестоко. Че има потребност от действителни промени. Жалкото е, че натискът за действителни промяна идва като насила извън, а не по вътрешни убеждения и чувство за дълг на българското държавно управление за личните жители ", сподели още президентът.
" Крайно време е държавното управление да разбере, че лобирането на открито за участие в Шенген и Еврозоната няма да има никакъв триумф, в случай че не се вземат крути ограничения тук, вътре за справяне с корупция, престъпност и беднотия ", съобщи Радев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР