Абсолютно невъзможно е депутати на ГЕРБ да подкрепят правителството на

...
Абсолютно невъзможно е депутати на ГЕРБ да подкрепят правителството на
Коментари Харесай

Радомир Чолаков: Номинираният за премиер, дори не можа да направи държавния бюджет! Как ще се оправи с държавата - не ми е ясно!

Абсолютно невероятно е депутати на ГЕРБ да поддържат държавното управление на Асен Василев. Това разяснява по NOVA националният представител от партията Радомир Чолаков. Той уточни, че за страната е добре да има избори, с цел да може да се преодолее политическата мъка.

" В последните седмици парламентарната група на ГЕРБ, която се състои от 59 депутати, гласоподават 59. Ние не се разболяваме, както споделиха моите сътрудници на смешка. От Политическа партия не са търсили наши народни представители. Те са наясно, че няма смисъл да пробват ", добави Чолаков.

Според него актуалното държавно управление на Петков е " безусловно провалено " и това се виждало по всички линии. " Министърът на финансите, който в този момент е номиниран за министър председател, даже не можа да направи държавния бюджет. Това, което беше гласувано, беше предлагането на ГЕРБ. Как ще се оправи с страната - не ми е ясно ", регистрира депутатът.

Той допуска, че от " Продължаваме Промяната " ще опитат още малко: " Много би било забавно да напазаруват още няколко депутати, с цел да се дискредитират до дъно. Защото те в действителност би трябвало да се дискредитират до дъно. Но това ще е някаква мъка, която в най-хубавия случай за тях ще продължи още 2-3 месеца ", е мнението му.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР