Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има

...
Абсолютно неприемливо е през 2023 г. в България да има
Коментари Харесай

Петков за убийството на Алексей Петров: ПП-ДБ внася отново законопроекта за реформа на службите

Абсолютно недопустимо е през 2023 година в България да има показни убийства. Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната "  Кирил Петков в своя обява във Фейсбук във връзка покушението срещу Алексей Петров, при което беше ранена и 48-годишна жена, която се разхождала с него в региона на " Бай Кръстьо " във Витоша.

Нито е задоволително непознатите служби за сигурност да откриват българи - съветски шпиони в Обединеното Кралство, до момента в който ние научаваме за следващ път от медиите. Нито безучастно да слушаме за следващите ужасяващи летописи за убийства и принуждение.

Всичко това приказва за потребността от спешна промяна в бранш сигурност. Службите би трябвало да стартират да работят дейно. Националната сигурност не може да остане единствено като заглавие на една от тях, а да бъде съществена задача и приоритет. Време е за незабавни и дълбоки промени. Ще работим дружно с държавното управление да реализираме същински и бързи резултати. Още през септември ПП-ДБ ще внесем още веднъж законопроектите за възстановяване на работата на българските служби за сигурност и освобождението им от непознати зависимости ", написа още Петков.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР