Абсолютно ненужната на България визита на Иван Гешев в Европарламента

...
Абсолютно ненужната на България визита на Иван Гешев в Европарламента
Коментари Харесай

Сашо Йорданов разкри: Гешев е говорил 10 мин. в ЕП, само троши народни пари

Абсолютно ненужната на България аудиенция на Иван Гешев в Европарламента приключи с едно огромно НИЩО, траяло 20 минути. Нищо значително и писмено потвърдено не може да се изложи за толкоз малко време и то пред чужденци. При това господин Гешев е приказвал единствено през половината от това време, т.е. не повече от 10 минути.

Другото време е " изядено " от бъбривата Елена. Но на нея съвсем никой не и обръща тук внимание. Тъй че, губи време и национални пари: аероплан, хотел, защита, сътрудници, може би. Не може по този начин. Българските държавници би трябвало да се научат, че българските проблеми се изговарят и вземат решение в България. Не е нужно да си развяваме мръсното долни дрехи по Европа и света. И да се клеветим един различен. Срамно е.

Преди два дни предизвестих с най-хубаво възприятие господин Гешев да отсрочи тази си аудиенция. Сега узнавам, че той щял да приказва откакто се завърне в България. Послушал ме е, само че със забавяне или както споделя нашият умен народ: след дъжд качулка.

За късото изказване на Гешев изясни и евродепутатът от ЕНП Андрей Новаков.

Според Новаков е било преценено, с оглед хода на събитията, да се промени методът и формата на чуването, както и че тематиката не е на дневен ред. Той акцентира, че групата, която изслушва през днешния ден на закрито съвещание Иван Гешев, е неофициална.

" Често пъти ѝ се придават съвсем космически мащаби и въздействия в Европейския парламент, каквито тя няма ", разяснява той. " Не недооценявам тяхната работа и постигнатото, само че това не е комисия на Европейския парламент, това не е и подкомисиял. Не ми е известно други основни прокурори да са идвали тук ", сподели още той.

" За мен е значимо България да гради имидж на по-стабилна и предвидима страна, каквато през последните две години не беше, сподели той и добави: " Защото непрекъснатите кавги, препирни и това, което се случва сега със правосъдната система, е предизвикателство за нашата страна. Затова промяната би трябвало да бъде завършена в точния момент и качествено, по метод, по който всички български жители чакат ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР