Абсолютно недопустимо. Нито един човек не може да бъде заплашван

...
Абсолютно недопустимо. Нито един човек не може да бъде заплашван
Коментари Харесай

Надежда Йорданова: Недопустимо е да заплашват Тагарев

" Абсолютно неприемливо. Нито един човек не може да бъде заплашван поради това, че има разнообразни политически убеждения. " Toва съобщи пред публицисти в Народното събрание депутатът от парламентарната група на ПП/ДБ и някогашен правосъден министър Надежда Йорданова по отношение на  за живота на военния министър Тодор Тагарев.

Тя уточни, че заканите към военния министър прекрачват границите на допустимото демократично държание.

По думите ѝ всеки политически спор и всички отзиви, едвам са остри и спорни, би трябвало да бъдат обсъждани на полето на политическия спор. Недопустими са каквито и да било закани по отношение на живота и здравето на всеки един човек, било то и министър, сподели Йорданова.

Тя прикани способените органи да работят бързо и дейно, макар че първите сигнали за ефикасни дейности са налице. Доколкото са изнесени данни фактически тази остра реакция и опасността е обвързвана с активността на министъра. Политическият спор би трябвало да се води с причини, а не със закани по отношение на живота и здравето, на който и да било, настоя Йорданова.

Според нея всяко едно виждане по отношение на обществено-политическия живот, в това число и даването на военна помощ, е политическо по своя темперамент. Всякакви други обстоятелства и условия с изявата на съответно политическо лице, дали е обвързвано с други групи хора, би трябвало да откри досъдебното произвеждане, добави Надежда Йорданова.
 Тагарев още веднъж: Военни в Украйна няма да пращаме
Тагарев още веднъж: Военни в Украйна няма да пращаме

Европейски Съюз ще ни компенсира за помощта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР