Абсолютно не е разоряващ и това, което мога да кажа

...
Абсолютно не е разоряващ и това, което мога да кажа
Коментари Харесай

Лъчезар Борисов: Това е първият национален, насочен към икономиката и хората бюджет

" Абсолютно не е разоряващ и това, което мога да кажа за бюджета, макар че не съм финансов министър, само че като макроикономист го проследявам най-малко 20г. обратно - т ова е първият бюджет, който е народен, който е ориентиран към хората и към стопанската система. Защо? Защото както постоянно съм казвал съм благополучен, че работя в такова държавно управление, което организира национална политика, която влага във всеки един от факторите на стопански напредък. И когато имаме акцент върху опазване на здравето, обучение и даже върху армията, виждаме, че се подтикват всички фактори, започвайки от потребеление. " Това сподели пред BTV министърът на стопанската система Лъчезар Борисов за от вкъщи си, тъй като е под карантина за идващите 10 дни.
С тези думи той отговори на президента Румен Радев, който назова проектобюджета, препоръчан от Минситрество на финансите " разоряващ ". 
 Христо Иванов: Бюджет 2021 на Борисов - след мен и потоп Христо Иванов: " Бюджет 2021 " на Борисов - " след мен и потоп "
След мен и потоп - по този начин дефинира проектобюджет 2021 водачът на " Да, България " Христо Иванов в пост, оповестен във Фейсбук профила му....

Вчера министър председателят Бойко Борисов разяснява, че заложените разходи в бюджета са изпълними и в случай че ГЕРБ остане на власт ще продължи да дава по 50 лева на пенсионерите и след март месец: И още от коментара му можете да видите тук: Борисов:(ВИДЕО)
Бюджет 2021 мина през Националният съвет за тристранно съдействие и в този момент следва да бъде гледан от Народното събрание.

 Петър Чобанов: Бюджет 2021 е разпределяне на калпак Петър Чобанов: " Бюджет 2021 " е разпределяне на калпак
Трудно можем да назовем Бюджет 2021 " антикризисен бюджет ". По – скоро е бюджет, при който виждаме едно разпределяне на калпак. Това...
Аз постоянно съм казвал, че нещата би трябвало да се гледат от " птичи взор ", световно. Трябва да не забравяме и че идват доста средства от Европейския съюз. Има доста пари за бизнеса. Само ще ви кажа акцентите в него: 1 милиарда 647 млн. лева за семействата, 577 млн. лева за бизнеса, 749 млн. лева за органите по пандемия. И тук даже не жегвам оперативните стратегии. От REACT EU 400 млн. лева са единствено за бизнеса, регистрира мнистърът на стопанската система.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР