Абсолютна подкрепа за министър Кацаров, зеленият сертификат е един от

...
Абсолютна подкрепа за министър Кацаров, зеленият сертификат е един от
Коментари Харесай

Пеканов: Зеленият сертификат ще успокои ситуацията и ще стимулира ваксинацията

Абсолютна поддръжка за министър Кацаров, " зеленият документ " е един от методите да живеем релативно обикновено в тази доста тежка обстановка. Ваксините са единственото ни оръжие против пандемията, обстановката е доста сложна ". Това съобщи в предаването " Говори в този момент " по Българска национална телевизия вицепремиерът по ръководство на европейските средства Атанас Пеканов.

Може би бяха прекомерно бързо наложени ограниченията, само че " зеленият документ " е ефикасен инструмент да успокоим обстановката и да подтикваме процеса по имунизация, разяснява Пеканов.

По думите му насила няма - защото има опция и посредством проби хората да си набират " зелен документ ".

Според Пеканов министър Кацаров е взел верните решения. " Много жители се тормозят, тъй като не са осведомени вярно, в целия свят са се ваксиниали 2,7 милиарда души, това не е довело до съществени отрицателни последствия ", сподели вицепремиерът.

Той посочи, че схваща терзанията на жителите, само че не и когато политическите водачи се възползват от страховете на хората в най-неподходящия миг. Говоренето срещу имунизациите е рисково за цялото ни общество, сподели още Атанас Пеканов, написа Novini.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР