Абсолютна фобия към остаряването е развила Мая Савова. Съпругата на

...
Абсолютна фобия към остаряването е развила Мая Савова. Съпругата на
Коментари Харесай

47-годишната Мая Савова с тежки комплекси: Сменя си лицето с филтри, а ръцете и шията набръчкани!

Абсолютна уплаха към остаряването е развила Мая Савова. Съпругата на Крум Савов постоянно е била суетна и от години не се е разделяла с екстеншъните на главата си, нито пък е серпантина процедурите за разкрасяване. Това добре, само че когато суетата се трансформира в нездрава фикс идея, би трябвало да се замислиш.

Всички знаем, че Мая от дълго време употребява фотошопа и най-много филтрите в телефона, с цел да се подмладява и разкрасява. Днес обаче тя пусна два нови фотоса, които избиха рибата у девет морета. На тях не просто се вижда, а крещи разликата сред лицето и останалата част от тялото й.

Както виждаме, физиономията на Мая в действителност не е на Мая, а на някаква, съществуваща единствено във фантазиите й, кукла. Така проличава, че има най-малко пет филтъра от горната страна, че е ненужно даже да се разяснява. Лошото обаче е, че лъжата лъсва мигновено при типа на ръцете и шията й.

На едната фотография Мая е с лице на порцеланова кукла, забележима възраст към 18 години. Ръцете на същата тази фотография обаче, са уместно сбръчкани с цялостен куп изпъкнали вени, което е присъщо на зрелите дами.

Втората фотография демонстрира още веднъж лице кристал, само че шия... Мда... Сами виждате какво е ситуацията. А другояче Савова е на процедури по стопяване на целулита, очевидно преди морето. Е, най-малко фигурата й в действителност е хубава и тук две отзиви няма.

Тагове: фотошоп Мая Савова филтри Крум Савов целулит
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР