Абсолютен нон сенс! Майката на депутата от ГЕРБ Александър Ненков

...
Абсолютен нон сенс! Майката на депутата от ГЕРБ Александър Ненков
Коментари Харесай

ПЪЛЕН ФАРС: Майката на депутат от ГЕРБ ще проверява сделката за ЧЕЗ!

Абсолютен нон сенс! Майката на депутата от ГЕРБ Александър Ненков - Юлияна Ненкова, кояте началник на Комисия за защита на конкуренцията ще би трябвало да ревизира договорката за ЧЕЗ и да постанови нарушава ли тя Закона за защита на конкуренцията.

При състояние, че още през вчерашния ден КЕВР посочи, че договорката не предстои на регулация при тях, Комисия за защита на конкуренцията остана единственият държавен орган, който може да се произнесе, и вероятно да я спре.

Скандалът с назначението на Ненкова за началник на Комисия за защита на конкуренцията избухна още при назначението на "майчето " по шуро-баджанашката система, че има спор на ползи и Комисия за защита на конкуренцията няма по какъв начин да е самостоятелна по този метод. Но тогава герберите потулиха всичко. Сега идва и нейният ред да се отблагодари за хубавата службица.
Припомняме, че въпросното семейство натрупа пачки все от държавни служби. Бащата на депутата Ненков - Румен Ненков, бе добре прочут и даже абсурден арбитър, който стигна и до Конституционния съд. Синът - народен представител от ГЕРБ. А майката - шефка на Комисията за защита на конкуренцията.

Дали ще се смее да се опълчи на бащицата, който имитира ангажираност по случая и търси информация от Бабиш, с който се срещнаха персонално преди месец?

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР