Абонатите на Verizon, които притежават iPhone 14 и iPhone 15,

...
Абонатите на Verizon, които притежават iPhone 14 и iPhone 15,
Коментари Харесай

Сателитната комуникация чрез iPhone предлага нова функция за оказване на пътна помощ

Абонатите на Verizon, които имат iPhone 14 и iPhone 15, към този момент имат достъп до новата функционалност за оказване на пътна помощ. Последните два модела смарт телефони на Apple могат да изпращат текстови известия до службите за незабавна помощ посредством спътник.

В страницата за информации Apple показва, че опцията може да се употребява с устройства с iOS 17.2 и SIM карта на Verizon. Партньор на оператора за реализиране на програмата е Signature Motor Club.

Абонаментът на Verizon за 4,99 $ на месец обезпечава услуги за изтегляне на автомобил с лебедка на разстояние до 16 км, доставка на гориво, пускане на мотора, обслужване на гуми и други

Компанията също по този начин начислява закрепена такса за клиентите си, които употребяват тези услуги без абонамент. Така да вземем за пример цената на услугата за изтегляне на Verizon стартира от 154 $, услугата за „ запалване на мотора “ – от 92 $, а услугата за промяна на гуми – от 98 $.

Apple и преди оферираше сателитен достъп до пътната помощ в партньорство с Американската автомобилна асоциация, което осигуряваше на потребителите помощ в региони без покритие на мобилните телефони.

Компанията предлага две години безвъзмездна услуга и функционалността Emergency SOS при закупуване и активиране на нов iPhone 14 или iPhone 15. В средата на ноември Apple с една година удължи безплатния достъп до незабавните сателитни връзки на притежателите на iPhone 14 в 16 страни и райони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР