Абонатите на имат повод за радост със старта на новата

...
Абонатите на имат повод за радост със старта на новата
Коментари Харесай

Клиентите на А1 вече могат да гледат Amazon Prime Video в Xplore TV

Абонатите на имат мотив за наслада със старта на новата функционалност на интерактивната ТВ платформа на А1. От 26 април тази година малкия екран от ново потомство им дава опция да гледат Amazon Prime Video в Xplore TV и да ръководят наличието си с отдалеченото на ТВ приемника.  
За да се възползват от новата функционалност, потребителите на Xplore TV могат да се записват, като отворят приложението и следват инструкциите. Ако към този момент разполагат с абонамент за Amazon Prime Video, те могат да отворят приложението и да влязат със своите данни за достъп. Пълните условия могат да бъдат открити на. Абонатите на Xplore TV могат да гледат първокласно наличие на до три устройства, без да се постанова да основават обособени профили за всеки консуматор, в случай че гледат разнообразни заглавия. Едно и също заглавие може да се гледа по едно и също време на до две устройства.  
 А1 стартира предварителните поръчки на новите iPhone 12 Purple и iPhone 12 mini Purple А1 стартира предварителните поръчки на новите iPhone 12 Purple и iPhone 12 mini Purple
А1 ще приема предварителни поръчки в своя онлайн магазин за двата нови iPhone 12 и iPhone 12 mini в лилаво oт 15:00 часа през днешния ден. Моделите...
В платформата Amazon Prime Video се излъчва извънредно и хитовото заглавие „ Борат 2 “ („ Borat subsequent moviefilm ”) с присъединяване на Мария Бакалова. Тя е първата българска актриса, която получи номинации за едни от най-престижните оценки в света на киното - " Оскар ", филмовите награди на Британската академия за кино и театрално изкуство (BAFTA), " Златен глобус " и премиите на Гилдията на киноактьорите. С новата опция клиентите на А1 Xplore TV, които в същото време са регистрирани за Amazon Prime Video, могат да се любуват на богато многообразие от истински продукции на Amazon, филми и сериали за всеки усет. Сред тях са заглавия като „ Завръщане в Америка “ „ Стар трек: Пикард “, „ Tom Clancy’s Jack Ryan “, анимационната поредност “Непобедим “ и доста други.
е телевизия от ново потомство, която предлага богат набор от потребни за потребителите функционалности. С феновете могат елементарно и комфортно да се любуват на обичаните си филми и ТВ стратегии, в това число наличие в 4K Ultra HD в уюта на своя дом. Когато са в придвижване, феновете на филми и телевизия могат да гледат разнообразно наличие и през мобилното приложение Xplore TV GO.  
За облекчение с времето платформата се приспособява към техните усети за филми и с помощта на изкуствен интелект извежда на напред във времето персонализирани рекомендации. Функциите за универсално търсене и интуитивният потребителски интерфейс улесняват достъпа до наличие в програмата и Видеотеката с над 20 000 заглавия на филми и сериали. Предаванията са налични в програмата до 7 дни обратно за гледане на запис, паузиране и приплъзване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР