Абонатите на EON PREMIUM и EON FULL вече могат да

...
Абонатите на EON PREMIUM и EON FULL вече могат да
Коментари Харесай

Мобилното приложение за деца Hopster става част от EON

Абонатите на EON PREMIUM и EON FULL към този момент могат да се възползват от мобилното приложение Hopster, както и видео услугата Hopster On Demand, включени гратис в пакетите им, а за EON LIGHT е налична опция за прибавяне като спомагателен пакет за 9.99 лева на месец. Мобилното приложение дава безвредна среда за образование на деца от 2 до 6 години, без реклами. В нея те имат достъп до разнообразно наличие, особено селектирано от специалисти, с цел да подкрепя развиването им и да подтиква творчеството. С помощта на детски песни, просветителни филмчета, занимателни игри, изобразяване и доста други функционалности Hopster е сигурен и приближен сателит в усвояването на нови познания и умения от най-малките в цифровата епоха.

С новите оферти Hopster (мобилно приложение) и Hopster On Demand децата могат по едно и също време да се забавляват и да научават нови неща, без значение дали са у дома, на път или на отмора. Лесната навигация, богатото, ангажиращо и съобразено с потребностите наличие, както и сигурността на платформата я вършат желан избор за родителите на деца в предучилищна възраст.
Мобилното приложение е налично за събаряне в Гугъл Play и Apple App Store. Потребителите би трябвало да изберат Vivacom от листата с оператори и след верификация на възрастта се пренасочват към страницата за регистриране, където за достъп се употребява потребителското име и ключова дума от портала My Vivacom.
Постоянното надграждане и развиване на услугата EON е част от тактиката на Vivacom да обезпечи на потребителите достъп до напълно нова телевизионна платформа с изключителни функционалности и извънредно наличие, съчетана със супер бърз оптичен интернет. EON дава опция да основават до 5 персонализирани профила, налични на разнообразни устройства – тв приемник, таблет, преносим компютър или смарт телефон. Така цялото наличие, налично в платформата, е разполагаем на всички места и когато и да е с еднакъв подсъзнателен и комфортен за потребление интерфейс.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР