Абитуриентският бал без съмнение е едно от най-вълнуващите събития за

...
Абитуриентският бал без съмнение е едно от най-вълнуващите събития за
Коментари Харесай

Александра Богданска стана дама на брат си на бала му

Абитуриентският бал без подозрение е едно от най-вълнуващите събития за младите, а Алекс и Милан Богдански несъмнено се оправиха повече от ослепително с появяването си. Съвсем неотдавна моделът придружи по-малкия си брат на значимото тържество, трансформирало дипломирането на благоевградския Випуск 2022 в в действителност незабравимо прекарване.

Риалити героинята, която прикова погледите към себе си на значими ден на зрелостниците, показа повече фрагменти от него, предава life.dir.bg.

В своя персонален Инстаграм профил тя качи изложба, съдържаща общо осем фотоси, разкриващи на нейните над половин милион почитатели определени мигове от деня, в който брат ѝ се разделя вечно със своите съученици. Снимките, харесани от над десетки хиляди души, демонстрират визиите, на които двамата са се спрели за бала, като тази на някогашната брачна половинка на Даниел Петканов несъмнено е засенчила огромна част от зрелостничките. Инфлуенсърката е минала по аления килим, завършващ под арка от цветя на централния площад на Благоевград, облечена в сексапилен сив тоалет, чийто цвят се трансформира според от светлината.

Спиращото ѝ дъха облекло, дело на " Pembekenan ", се състои от две елементи - прилепнало за тялото ѝ боди с дълъг ръкав и надълбоко V-образно деколте, съчетано с транспарантен панталон с флорални претекстове, направени от голям брой блестящи камъни, пришити по цялата му дължина. Външния си тип тя е допълнила със светлосини обувки на невисок ток и чифт огромни обеци, вид " халки ". От своя страна кавалерът ѝ е избрал облекло в синята гама, всяка дреха от което обаче е в друг колорит - сако, риза, карирана жилетка и панталон. Единственият неподходящ с костюма му цвят е този на бежовите му мокасини - избор, който се е опитал да оправдае с кърпата, подаваща се от джоба на сакото му, която е в подобен звук.

" Обичам те, братче мое! Пожелавам ти да си самоуверен в постигането на фантазиите си и попътен вятър! ", написа към обявата си Александра.

От изображенията излиза наяве още, че двамата са отишли на забавата с аления Dodge Challenger, който Богданска получи като подарък от Лудия кореспондент преди няколко години. Преди да отиде в родния си град, с цел да съпроводи Милан в този значим момент, тя бе в Тел Авив, дружно със Сашо Кадиев и актуалната му обичана Ивелина Чоева, с която са близки приятелки, с цел да отпразнуват нейния рожден ден.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР