Абитуриентски рокли и костюми за 2024 година

...
Интервю с модния дизайнер Николай Николов за тенденциите при абитуриентски
Коментари Харесай

Интервю с модния дизайнер Николай Николов за тенденциите при абитуриентски рокли и костюми за 2024 година.

Николай Николов е известен моден дизайнер, самият той обича да създава красиви мъжки костюми. Собственик на най-успешния български моден бранд „Сватбен център Варна“.
-Г-н Николов точно се завърнахте от седмица на модата в Милано. Кое Ви впечатли най-много?
Модата е един жив организъм, който има своите моменти на избухване и на затишие. В голяма степен това, което се случва в света се отразява и на модните тенденции, като има известни разлики между седмица на модата в Милано и седмица на модата в Париж. Аз лично предпочитам Италия, защото като манталитет и темперамент ги усещам по-близо до нас.
Абитуриентските тоалети изглеждат доста интересно –пайети, пера, са в съчетание св изтънчена игра на контрасти, извънгабаритни кройки и микродължини.
Веднага искам да успокоя дамите, че класика си остават принцеските рокли, защото всяко момиче си мечтае да се види, като принцеса от приказките. Тези обаче, които искат да бъдат по-смели и дръзки, могат да ни се доверят и да дойдат да изпробват най-новото и актуалното от света на модата.
Тоалетите от модния подиум вече ги има и при нас в „Сватбен център Варна“. Само ще загатна, че първата абитуриентка вече си купи такъв смел тоалет, но повече от това няма да кажа. Ние гарантираме на дамите, които идват при нас, че записваме всяко момиче от кое училище е и с какъв тоалет, за да няма повтарящи се рокли в едно и също училище.
-Българските абитуриенти обличат ли се според тенденциите или си имат свои виждания+
Мога да твърдя, че българските абитуриенти взимат смели решения за тоалетите си, следят модните тенденции и в повечето случаи знаят кое би им отивало и кое не. Нашите деца са дръзки, а това от своя страна движи модата напред.
-Кой ще бъде цветът на 2024-та година, можете ли да издадете тайната?
Цветът се казва Apricot Crush. Много интересно решение и определено е интригуващ цвят. Вече се появиха първите тоалети в тази гама и седят много интересно върху кожата.
-Какъв е Вашият съвет към абитуриентите?
Моят съвет е да се спрат на тоалет възможно най-рано и да не чакат последния момент. В момента има изключително разнообразие от модели и цветове – от най-смелите решение, до класика. Колкото повече се приближаваме до датата на бала, толкова и изборът намалява. Ако пък нямат ясна изградена представа какво би им седяло добре – заповядайте в „Сватбен център Варна“ имаме богат избор от тоалети и със сигурност имаме с какво да Ви впечатлим.

За повече снимки на рокли и костюми посетете Нашия Инстаграм https://www.instagram.com/mywedding_varna/

Очакваме те в "Сватбен център Варна" в гр. Варна, ул. "Любен Каравелов" 3!

Телефон за контакти: 0896 711 872

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР