Абитуриентите на Пловдив - истории за успеха и вдъхновението Звездата

...
Абитуриентите на Пловдив - истории за успеха и вдъхновението Звездата
Коментари Харесай

Мъжка мода: 100 нюанса капучино и риза на точки

Абитуриентите на Пловдив - истории за триумфа и вдъхновението Звездата на бала Алекс Якуб въодушевен от Холивуд В Одрин: За 180 лв. обличаш зрелостник от глава до пети Наричат зрелостника Абдулла "Докторът с наргилето " Абитуриентката Ренета сама измисли дизайна на балната си рокля Първенецът на випуска Нона ще учи непознати езици Абитуриентът Джан-Микеле си пада по бойните изкуства Абитуриентката Таня Атанасова се трансформира в нимфа на бала Красивата абитуриентка Симона Хорозова ще става финансист

Риза на точки – бели, черни, червени, за по – смелите зрелостници – на цветни петна или листа, а за най-екстравагантните – откровенни цветя – това е модата на мъжката част от випуск 2019 за празничния ден. Най-често купуваният костюм е в мрачно синьо, който с подобаваща риза или различен аксесоар бяга от скуката, показва Костадин Теофилов, притежател на магазин за мъжка мода RSЯ на Главната. В никакъв случай младежите да не залагат на бордо, този цвят не е настоящ. За спортно-елегантна визия неоспорим любимец е ярко кафяво, каки и цвят капучино. Свежите и ненатрапчиви цветове могат да се съчетават с по-агресивни и ефектни ризи, съветва той.

От няколко години насам внезапна граница сред женски и мъжки цветове няма. Същото важи и за десените в материите, показва Теофилов. Никой мъж към този момент не се смущава да носи риза на рози или панталон вид „ тънък “. Последният шлагер за мъже със стройна фигура е панталон с премятане на колана, който естествено, е в нюанса на кафявото.

Без изхвърляне един юноша може да се облече стилно и съвременно за към 1000 лв., счита търговецът. За младите дами разходът е много по-голям.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР