Абитуриенти от три гимназии в Пловдив броиха с пълен глас

...
Абитуриенти от три гимназии в Пловдив броиха с пълен глас
Коментари Харесай

Първи пловдивски абитуривенти на хоризонта! Ретро коли и зелен код пред Тримона

Абитуриенти от три гимназии в Пловдив броиха с цялостен глас до 12 довечера. Най-чаканият празничен ден за зрелостниците от Национална художествена гимназия „ Цанко Лавренов “, СУ „ Кирил и Методий “, Художествената и Професионална гимназия по превоз „ Гоце Делчев “ към този момент е в ход.
Прочетете още
Тази година пирон в програмата бяха ретро колите. Цяла група зрелостници дойдоха с гръм и тропот с празненство ван модел на „ Шевролет “ -  Chevy Van от 80-те години на предишния век. Специалният автомобил се слави  с луксозността на 5-звезден хотел.

Друг зрелостник беше заложил също на остарял модел американски автомобил. Не липсваха и зрелищни ескорти на две и три гуми.

Служители на Пътна полиция пазиха зорко празника и направиха не една забележка на зрелостници, излязли от шлюзове и странични стъкла на коли.

Тази година дамите демонстрират жанр с изчистени рокли, преобладаващо в зелена и синя гама. Макар и по-рядко не липсаха тоалети в алено и черно. По традиция младежите пък заложиха на костюми в сиво и синьо.

Баловете ще продължат до края на седмицата.  

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР