Абитуриенти от София подават ръка на любимата си учителка. Класната

...
Абитуриенти от София подават ръка на любимата си учителка. Класната
Коментари Харесай

Абитуриенти помагат на любимата учителка с благотворителни турнири

Абитуриенти от София подават ръка на обичаната си учителка. Класната им ръководителка изгубила крайници си, откакто автомобил я блъснал на пешеходна пътека.

На 37 години Златка Анастасова се изправя пред най-голямото тестване - да оцелее, написа NOVA.

„ Един ден отивах на работа и чаках да пресека на пешеходна пътека. Едно 19-годишно хлапе се беше засилило от прилежащия бул.. Не можа да вземе ляв завой, нито да овладее колата, защото се опитваше да хване жълтия сигнал. Не взе завоя, качи се на тротоара и ме блъсна с много висока скорост”, споделя Атанасова.

Следват тежки месеци в „ Пирогов” и голям брой интервенции. И въпреки тялото й към този момент да не е същото, волята й за живот остава мощна.

Провокирани от тежкия случай, учениците ѝ вземат решение, дни преди да се сбогуват с учебно заведение, да дарят парченце от себе си, с цел да спасят непознат живот.

В името на обичаната си учителка, зрелостниците от столичното 57-мо спортно учебно заведение проведоха безплатна кръводарителска акция.

Децата от учебното заведение провеждат и благотворителни шампионати, с цел да съберат пари, нужни за възобновяване на учителката им.

Още по тематиката гледайте в прикаченото видео!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР