Абитуриент от Враца се появи на бала си с ТИР

...
Абитуриент от Враца се появи на бала си с ТИР
Коментари Харесай

Гвоздеят на деня! Абитуриент от Враца отиде на бала си с ТИР /снимки/

Абитуриент от Враца се появи на бала си с ТИР и събра погледите на съгражданите си, трансформирайки се в най-голямата атракция на баловете тази година, видя BulNews.bg.
Гвоздеят на деня е Александър Андреев от XII „ a “ клас на професионалната техническа гимназия „ Н. Й. Вапцаров “. Вчера той, дружно със съучениците си от трите паралелки на випуск 2018 в школото, чества завършването си в хитовия ресторант „ Чайка “ край Враца.
Щурият ваучър обаче за него стартира от по-рано. Александър дойде на сборния пункт на Стария пазар с ТИР „ Волво “, охолно декориран с балони. Под звуците на непрестанни клаксони голямата машина мина по улиците на града и провокира същински възторг, като спря на площад „ Македония “.
Младежът описа пред кореспондент на медията, че всичко почнало на смешка, само че по-късно концепцията от ден на ден почнала да му подхожда. Негов другар извършил желанието му да се качи в огромен камион и да блесне измежду съучениците си, като подарък по случай сполучливото му довеждане докрай.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР