Абингдън Юнайтед бе напът да спечели най-знаменитата победа в клубната

...
Абингдън Юнайтед бе напът да спечели най-знаменитата победа в клубната
Коментари Харесай

Английски тим си тръгна от стадиона по средата на мача

Абингдън Юнайтед бе напът да завоюва най-знаменитата победа в клубната история, водейки с 8:0 на полувремето против безконечния противник Абингдън Таун, само че съгражданите напуснаха стадион " Норткорт Роуд " на полувремето, с цел да си спестят в допълнение оскърбление. Двата тима играят в десетото равнище на футбола в Англия, като намиращият се на второ място Юнайтед гони промоция, до момента в който Таун е на дъното в класирането с едвам две победи през сезона.

Домакините поведоха с 4:0 единствено в първите 15 минути и вкараха още четири гола до почивката, а футболистите на Абингдън Таун взеха решение да не излизат за възобновяване на играта. Вместо това те оставиха своите екипи в съблекалнята за посетители и напуснаха стадиона без пояснение.

" От 30 години съм във футбола, само че не съм виждал сходно нещо. Водехме с 8:0 на полувремето, а мениджърът и футболистите им не се върнаха на терена за втората част. Имаше добра посещаемост от към 160 индивида и те бяха също толкоз потресени, колкото и ние самите. Искаме да печелим, само че не по този метод ", сподели секретарят на Юнайтед Джон Блекмор за Военновъздушни сили.

Брайън Кърк, президент на Таун, пък изясни следното: " Миналата година имахме доста проблеми, само че се надявахме да ги оставим зад нас и да стабилизираме клуба. Не мога да разясня обстановката, тъй като първо би трябвало да се свържа с мениджъра ".

We apologise to everyone who turned up hoping to watch 90 minutes of football and we on the board agree this is embarrassing and not in the spirit of the game. 3/3
— Abingdon Town FC (@theabbotts_1870) December 29, 2019
През 2018 година играчите на Абингдън Таун сътвориха същия гаф, откакто напуснаха терена при резултат 0:17 против различен противник.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР