АБИДЖАН, Кот д'Ивоар (AP) — Треньорът на Нигерия Хосе Песейро

...
АБИДЖАН, Кот д'Ивоар (AP) — Треньорът на Нигерия Хосе Песейро
Коментари Харесай

Треньорът на Нигерия сравнява липсата на голове с блокираната бутилка кетчуп преди сблъсъка за Купата на Африка с Камерун

АБИДЖАН, Кот д'Ивоар (AP) — Треньорът на Нигерия Хосе Песейро съпостави оскъдния брой голове на тима си на Купата на Африканските народи с бутилка кетчуп, казвайки, че головете може да дойдат едновременно в идващия мач против Камерун.

Супер орлите се изправят против остарелия си противник и петкратен първенец Камерун на 16-финалите в събота.

Липсата на голове – по един във всеки от трите мача до момента – е проблем за тима на Нигерия, който може да се похвали с Африканския състезател на годината Виктор Осимхен и бързите крила Самуел Чуквуезе и Моузес Саймън.

Звездата на Наполи Освенхен, по-специално, претърпя разочароващ шампионат, като пропусна голям брой положителни положения. Той вкара при първото тъждество 1-1 с Екваториална Гвинея, само че единствено два от шестте му удара бяха в задачата. Освенхен означи три удара при успеха с 1-0 над Кот д'Ивоар, нито един от тях към вратата, до момента в който не съумя с четири удара във финалния мач от групата, победа с 1-0 над Гвинея-Бисау.

„ Видях някои статистич...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР