Абе, татуси да има, пък каквито ще да са. Със

...
Абе, татуси да има, пък каквито ще да са. Със
Коментари Харесай

Вижте кои са най-безсмислените татуировки

Абе, татуси да има, пък каквито ще да са.
Със сигурност много от вас в един или различен миг са желали да имат татуировка, а някои пък от дълго време са се възползвали от хубостта на това изкуство, само че желаят да прибавят към сбирката си още една.
Всеки е строго самостоятелен и въз основата на своите желания, персона и хрумвания избира своите татуировки. Има обаче някои, които по-добре да не си вършиме, другояче рискувате да изглеждате смешно и неуместно.

1. Имена на гаджета
Колко от вас ще се оженят за ученическата си обич или за някого, с който имат мимолетни връзки, почнали след запознанство в бар? Нека бъдем почтени. Никога не знаем какво ще ни сервира животът и с кого ще ни срещне и раздели. Имена на гаджета и " любови " е ненужно и неуместно да се татуират, в случай че не става дума за краткотраен татус. Спомнете си за татиуровката на Джони Деп, направена в далечните времена, когато се разви романсът му с Уинона Райдър...
2. Цели цитати от книги
Ако сте обожател на някой откъс от книга, е прекомерно да си го татуирате вечно, тъй като в един миг може към този момент да не значи за вас толкоз доста и вие самите да измененията философията си за живота. В случай,че ви е въодушевил някой хубав откъс, когато сте били на 20, то на 40 към този момент ще мислите по напълно различен метод и написаното е евентуално да ви се стори несериозно или неуместно.
3. Картинка без никаква сантиментална стойност
Да решите да си татуирате просто нещо, тъй като е съвременно или забавно, не е изключително мъдра постъпка. Всяка една татуировка би трябвало да има някакво значение за вас и нейният знак да има същинска причина да стои на тялото ви. Безцелните татуировки с комерсиална известност няма да изразят вас, а по-скоро ще наподобяват като елементарен кич, който след няколко години ще желаете да премахнете.
Кои са останалите ужасни татуировки вижте в SofiaLive.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР