Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го! -

...
Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го! -
Коментари Харесай

Запушване, гума и чистачка: Пловдивчанка разказа за неволите с паркирането

" Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го! " - тези думи написа пловдивчанка, чиято кола била застигната от серия от несполуки. Валерия Й. споделя, че разкрила колата си със спадната гума, запушена, че и с вдигната чистачка. Действието се развива в " Кючук Париж ", а нейното начало намираме в едно паркиране, написа.
Прочетете още
Жената споделя, че в понеделник оставила машината си пред блок, намиращ се на бул. " Александър Стамболийски ".

На идната заран, когато стигнала до автомобила, с цел да тръгне за работа, разкрила, че колата е запушена. Така пловдивчанката била принудена да си извика такси, с цел да не закъснее.

След края на дълга промяна тя се върнала до Фиата, с цел да опита да го реалокира. Тогава обаче остановила нова неудача - една от гумите на италианското возило била спаднала. Това не била единствената неправда - една от чистачките също била вдигната.

Пловдивчанката споделя историята, която евентуално е следващият епизод от " войната " за паркоместа под тепетата, във Фейсбук. Тя насочва и апел към евентуалния злоумишленик.

" И този/тази някой/някоя: в случай че има храброст, да ми пиши на ЛС, с цел да ми изясни с акуратност какво толково пречеше моята кола за едно денонощие ", написа дамата.

Вижте целия роман за случката, споделен от Валерия Й.:

" Добър вечер! Да се включа и аз в тази прословута група! Снощи на 09.10 към 19:30 ч., на бул. " Ал. Стамболийски " 19, вход " А ", бл. 1117 на всички места в улиците гъмжи от паркирани коли, а от тези ремонтни действия е още по-зле с паркоместата. Както виждате на фотосите.

Между блока нощес в посоченото време си паркирах колата - (обозначено с алено, по средата беше моята) " Фиат " Идея, само че на фотографията не е " Фиат " -а, по тази причина качих обособени фотоси.

Тъй като нямам действителни фотоси с изключение на спадналата ми гума, качих тези, да придобиете някаква визия. Та, моята количка я оставих за едно денонощие да стои.

Излизам аз сутринта - 06:05 часа, 10.10, и са ме запушили откъм гърба. Решил/а е някой/някаква да паркира, за което евала! И си викнах такси, тъй като закъснявах за работа.

Смяната ми завърши в 19:00, връщам се с такси и взех решение да ревизира, дали ще мога да си я преместя, че очевидно на някой доста пречи. Огледах си я и какво да видя - вдигната предна чистачка и спадналата гума. Абе хора, не всяко паркомясто е Ваше! Запомнете го!

И този/тази някой/някоя: в случай че има храброст, да ми пиши на ЛС, с цел да ми изясни с акуратност какво толково пречеше моята кола за едно денонощие.

Все отново, паркомястото не е негово/нейно! Лека вечер! Аз очевидно ще започвам пък да пукам гуми наред, а? какво ще кажете? "

Снимка: Валерия Й.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР