ABBA и техните фенове отпразнуваха 50-годишнината от успеха си на

...
ABBA и техните фенове отпразнуваха 50-годишнината от успеха си на
Коментари Харесай

ABBA празнуват 50-годишнината от победата на конкурса за песен на Евровизия с епични тържества в Лондон

ABBA и техните почитатели отпразнуваха 50-годишнината от триумфа си на Евровизия със жанр през уикенда - с Бьорн Улвеус, който гостува в лондонския Уест Енд и сподели той се усеща „ преклонен “ от продължаващата им известност.

В събота се навършиха 50 години от деня, в който ABBA завоюваха състезанието за ария на Евровизия през 1974 година с техния мега-хит „ Waterloo “.

Бьорн беше на 25-ата годишнина на Mamma Mia в Уест Енд, до момента в който в Източен Лондон имаше концерт онлайн за цифровата версия на групата и в Abba Voyage, с огромни празненства.

Излизане на сцената след празнично осъществяване на шоуто в Novello Theatre, където огромна част от истинския актьорски състав беше измежду публиката, Бьорн сподели: „ Приблизително по това време вечерта, тъкмо преди 50 години, стоях на друга сцена тук, в Обединеното кралство.

„ Това беше вторият път, когато излязох на тази сцена довечера, тъй като аз и тримата ми сътрудници от групата бяхме извикани да осъществим нашата ария за повторно, защото жу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР