АББ обяви своето сътрудничество с базираната в Обединеното кралство фирма

...
АББ обяви своето сътрудничество с базираната в Обединеното кралство фирма
Коментари Харесай

АББ и Octopus Group в сътрудничество за по-широко приемане на електрическата мобилност


АББ разгласи своето съдействие с основаната в Обединеното кралство компания за финансови услуги и чиста сила Octopus Group.

Сътрудничеството дава едно изцяло решение за операторите, които към този момент могат да получат от Octopus финансирането и доставката на възобновима сила, нужни за стартирането на един електрически автопарк, както и нужните инфраструктурни решения от АББ.

Като новаторски софтуерен водач, зает да написа бъдещето на подвижността и енергетиката, АББ е непрестанно в търсене на реформаторски способи да подтиква възприемането на решенията за устойчива подвижност. Съвместната работа с Octopus Group е естествена, поради осъществените от компанията новаторски транспортни начинания с нулеви излъчвания, както и нейния забележителен принос в региона на генерирането и доставката на възобновима сила.

Заедно, АББ и Octopus Group се стремят да изследват и развиват още повече пазарните оферти за електрическата подвижност, които ще оказват помощ на операторите на автопаркове да реализират сполучлив преход към превоз с нулеви нездравословни излъчвания. Операторите ще имат опция да получат нужните вложения от Octopus Group посредством гъвкави модели на финансиране и доставка на възобновима сила, а АББ ще даде своята водеща зарядна инфраструктура за електрически транспортни средства и енергийни технологии, с цел да осъществя прехода към електрически рейсове и търговски автопаркове, осигурявайки опция за нови равнища на разбиране.

Сътрудничеството се концентрира върху ясната потребност от понижаване на нездравословните излъчвания, с амбициозни държавни цели и начинания за чисти градове по целия свят. АББ и Octopus Group събират на едно място екипи с идентични възгледи, които имат ресурсите, опита и спомагателните експертни механически умения да посрещнат сходни цели и да внедрят устойчиви решения за рейсове и автопаркове, опростявайки прехода към нулеви излъчвания.

Франк Мулон, началник на световното бизнес направление за зареждане на електрически транспортни средства на АББ, разяснява: “Нашето съдействие с Octopus Group маркира една доста позитивна стъпка напред за по-широкия преход на публичните и търговски автопаркове към електрически в международен мащаб. Горди сме да работим с Octopus и дружно с тях ще разчупим бариерите пред приемането на електрическата подвижност и ще ускорим нововъведенията в тази сериозно значима област.”

АББ и Octopus предефинират актуалните транспортни взаимоотношения към такива, в които са изпълними по-устойчивите избори, освободаващи повече капитал и запаси в помощ на растежа на главния бизнес.

Даниел Сондерс, капиталов шеф в Octopus, добави: “Ние продължаваме да влагаме в хрумвания, хора и предприятия, които трансформират света. Това съдействие с АББ прегръща този дух и нашия блян към едно бъдеще с ниски въглеродни излъчвания. Работейки със сходно мислещи сътрудници, ние усилваме способността си да вършим нововъведения и да сътворяваме нови оферти за да подпомогнем реализирането на електрифициран превоз с нулеви излъчвания и интелигентни енергийни услуги, които са в интерес на обществото.

Работейки в челните редици на зарядните технологии за електрически транспортни средства към този момент над 10 години, АББ е създала необятно портфолио от зарядни решения за тежкотоварни транспортни средства и търговски автопаркове с обсег от 3 до 600kW, с съществуването на 10 500 DC бързи зарядни устройства, продадени в 73 страни.

Списание “Fortune” неотдавна класира АББ под номер 8 в своя лист от компании, които “променят света”, поради напредъка и достиженията на компанията в електрическата подвижност и зареждането на електрически транспортни средства. В ролята си на общоприет спонсор на Шампионата ABB FIA Formula E и формален сътрудник по обезпечаване на съоръжение за зареждане за новите серии Jaguar I-PACE eTROPHY, АББ разпростира своя ангажимент да поддържа и уголемява бъдещето на интелигентния и резистентен превоз.

Octopus подхваща стъпки по потреблението на транспортни средства с нулеви излъчвания посредством новаторски модели на финансиране вид “плащане съгласно шофирането”, съобразени с Шариат, за бизнес консуматори, в това число автопарк от до 200 автомобила Jaguar iPace на летище Хийтроу, както и финансиране на емблематичните нови електрически таксита от LEVC. Бизнес направлението за вложения в енергетиката на компанията е най-големият притежател - отвън електроразпределителните сдружения, на активи на разпределено генериране на възобновима сила в Обединеното кралство, и с още вложения в Европа и Австралия. Бизнес направлението за доставка на сила на компанията - Octopus Energy, също се е разраснало бързо до над 600 000 клиенти и съставлява първата и единствена енергийна компания, препоръчвана от Which?, най-големия самостоятелен потребителски орган в Обединеното кралство за 2018 и 2019 година.

А
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР