Аарон Сири е управляващ партньор на Siri & Glimstad, има

...
Аарон Сири е управляващ партньор на Siri & Glimstad, има
Коментари Харесай

Съдът задължи FDA да предоставя по 55 000 страници от документация на Pfizer за ваксината на месец

Аарон Сири е ръководещ сътрудник на Siri & Glimstad, има богат опит в комплицирани цивилен каузи, в това число и по групови искове и разногласия в медицинския бранш. През ноември на уеб страницата си той заяви, че през август предходната година над 30 учени, професори и учени от най-престижните университети в Съединени американски щати са поискали достъп до данните и информацията, показани на FDA от Pfizer, с цел да получи лиценз за своята антиковидна ваксина.
FDA неведнъж обещаваше " цялостна бистрота " във връзка с антиковидните ваксини, само че като се стигна до съда, обществеността беше шокирана от решението да се обнародват едвам по 500 страници на месец от гигантската документи с тестванията на Pfizer. Това означаваше всичките налични книжа да видят бял свят едвам през 2076 година...
Сири написа в уеб страницата си тогава: „ Точно 108 дни бяха нужни на FDA от момента, в който Pfizer стартира да натрупа записите за лицензиране (на 7 май 2021 г.) до издаването на лиценз на имунизацията на Pfizer (на 23 август 2021 г.). Ако се доверим на думата на FDA, тя е провела натоварен, сериозен, изчерпателен и цялостен обзор и разбор на тези документи, с цел да се увери, че имунизацията Pfizer е безвредна и ефикасна за лицензиране. Хората на FDA са създали това за 108 дни, а в този момент желаят над 20 000 дни, с цел да създадат тези документи налични за обществеността. "
Сега нещата са придобили други параметри. Ето известието на уеб страницата на Сири от 7 януари: „ Имам удоволствието да оповестя, че федерален арбитър изрично отхвърли настояването на FDA (Агенцията за надзор на храните и медикаментите на САЩ) да се обнародват единствено по 500 страници на месец и подреди на FDA да показа всички данни от документите на Pfizer - по 55 000 страници на месец!
Това е велика победа за прозрачността и отстранява една от задушаващите бариери, които федералните „ здравни “ управляващи имаха върху данните, нужни на самостоятелните учени, с цел да предложат решения и да решат съществени проблеми с настоящата стратегия за имунизация. Проблеми, които включват намаляващ имунитет, разновидности, избягващи имунитета, създаван от имунизацията, както и към този момент доказаните от CDC (Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите в САЩ) изводи, че имунизациите не предотвратяват предаването на инфекцията.
Никой в никакъв случай не би трябвало да бъде принуждаван да взе участие в нежелана здравна процедура. И сякаш не беше задоволително, че държавното управление наруши това главно право на независимост, като наложи имунизацията Covid-19. Правителството направи опит да скрие данните, като изчака да създаде изцяло това, на което разчиташе, с цел да лицензира този артикул, до момента в който съвсем всеки жив американец през днешния ден не почине. Тази форма на ръководство е разрушителна за свободата и противоположна на откритостта, изисквана в едно демократично общество. 
При нареждането да се разгласяват документите навреме, съдията призна, че оповестението на тези данни е от първостепенно публично значение и би трябвало да бъде един от най-високите цели на FDA. След това той подходящо цитира Джеймс Медисън, който споделя, че „ националното държавно управление, без известна информация или средства за приемането й, е единствено увод към фарс или покруса “, а Джон Ф. Кенеди изясни, че „ нация, която се опасява хората сами да преценят кое е истина и кое - неистина, на един свободен пазар на информация, е нация, която се опасява от народа си. "  Пълният текст на заповедта на съдията може да видите тук.
Сири цитира и Джон Маккейн, който споделя, че „ несъразмерната административна загадка... подхранва тайните теории и понижава доверието на обществото в държавното управление. ”
Съдът е постановил FDA да изготви „ повече от 12 000 страници “ от документите на Pfizer на или преди 31 януари 2022 година FDA би трябвало да изготвя останалите документи в пакети от по 55 000 страници на всеки 30 дни, като първият би трябвало да бъде предаден преди 1 март 2022 година
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР