Аарон Роджърс призна по време на подкаст изява тази седмица,

...
Аарон Роджърс призна по време на подкаст изява тази седмица,
Коментари Харесай

Аарон Роджърс от Джетс за кратко помисли, че кариерата му на играч може да приключи, след като разкъса ахилесовото си сухожилие

Аарон Роджърс призна по време на подкаст изява тази седмица, че за малко намерения, че кариерата му на състезател може да завърши, откакто скъса лявото си ахилесово сухожилие в New Откриването на сезона на Йорк Джетс.

„ Наистина си мислех: „ Това е. Човек не се връща от тази травма, ” сподели 40-годишният куотърбек по време на широкообхватно 2 1/2-часово изявление в подкаста “I Can Fly ”, който беше оповестен във вторник.

Роджърс, сменен на Джетс предишния отвън сезона след 18 години с Грийн Бей Пакърс, беше контузен единствено четири моменти в дебюта си с Ню Йорк на 11 септември.

„ Имах това необикновено прекарване отвън сезона в нов град, в нов град, с нови съотборници, нова организация, притежател за първи път и в действителност се влюбих още веднъж в играта, в която за първи път се влюбих, когато бях на 5 години, ” Роджърс споделих. „ И беше безусловно красиво и особено, надълбоко, богато и вкусно, и просто необикновено.

„ И тогава, една от най-сърцераздирателните нощи в живота ми, когато и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР