Аарън Рамзи ще прецени дали да продължи кариерата си в

...
Аарън Рамзи ще прецени дали да продължи кариерата си в
Коментари Харесай

Рамзи обмисля отказване от националния отбор на Уелс

Аарън Рамзи ще реши дали да продължи кариерата си в националния тим на Уелс, откакто отборът пропусна да се класира за Евро 2024, заяви ДПА.

Капитанът Рамзи остана на пейката през всичките 120 минути в мача против Полша в Кардиф, изгубен след осъществяване на дузпи.

Рамзи лекуваше травма, откакто се завърна н родния си тим Кардиф и не е започвал като титуляр от 6 месеца насам поради проблеми с коляното и прасеца, а в края на годината ще навърши 34.

Бившият халф на Арсенал и Ювентус има 84 мача за националния отбор и е шести в класацията на голмайсторите на Уелс в 21 попадения.

" Не е имало сходен диалог ", твърди селекционерът на Уелс Роб Пейдж за бъдещето на Рамзи след загубата от Полша. " Но е минал единствено час от края на мача. Аарън е основна част от тима. Не е единствено това, което носи на отбора на терена, само че и отвън него ", сподели още треньорът.

" Искаме да продължим да прибавяме към тим и е точното време да вкарваме млади играчи ", добави той.

Рамзи подписа двегодишен контракт с Кардиф предишното лято с опцията да бъде удължен за още 12 месеца, само че е започвал в единствено 6 мача на тима.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР