Аарън Рамзи от днес официално е играч на Ювентус. Бившият

...
Аарън Рамзи от днес официално е играч на Ювентус. Бившият
Коментари Харесай

Рамзи сам се представи като ново попълнение на Ювентус

Аарън Рамзи от през днешния ден публично е състезател на Ювентус. Бившият състезател на Арсенал дойде като свободен сътрудник и подписа 4-годишен контракт. Договорката сред него и първенеца на Италия бе реализирана още през февруаки, като той ще взима към 400 000 лири на седмица в Торино.

Юве преди известно време удостовери, че Рамзи става част от клуба и явно нямаше желание да го афишира през днешния ден, когато договорът му влиза в действие. Вместо това “бианконерите” отразяват всяка крачка на Адриен Рабио, който през днешния ден мина медицински прегледи в Торино и до часове може публично да стане състезател на " Старата госпожа ".

Рамзи все нещата в свои ръце и пусна в обществените мрежи своя фотография с екипа на Ювентус с надписа " Официално " на италиански. От клуба пуснаха коментар към него: " Чакаме те ", само че без да разгласяват нищо към неговия трансфер.

Ufficiale @juventusfc #finoallafine pic.twitter.com/NXtsmAxT80
— Aaron Ramsey (@aaronramsey) July 1, 2019
Уелският национал прекара 11 години в Арсенал, като изигра 262 мача във Висшата лига и означи 40 гола преди да реши да одобри новото предизвикателство и да заиграе в Италия.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР