А1 започва продажбите на новия смартфон на Samsung Galaxy S23

...
А1 започва продажбите на новия смартфон на Samsung Galaxy S23
Коментари Харесай

A1 предлага Samsung Galaxy S23 FE в комплект с безжични слушалки

А1 стартира продажбите на новия смарт телефон на Samsung Galaxy S23 FE. Съкращението значи Fan Edition, а смарт телефонът сигурно би допаднал на почитателите на марката. Той комбинира най-хубавите характерности на устройствата от последната серия флагмани Galaxy S23 с по-достъпна цена и се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки ttec Mode.

Galaxy S23 FE разполага с 6,4-инчов Dynamic AMOLED 2X екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване от 60 до 120Hz. Корпусът е изработен от рециклирани материали – стъкло и алуминий и се предлага в три цвята - мента, крем и графит. Смартфонът има документ за резистентност на прахуляк и вода IP68, а батерията е с потенциал 4500 mAh и поддържа както бързо жично, по този начин и бързо безжично зареждане.

Galaxy S23 FE има чипсет Exynos 2200, 8GB RAM и 128GB памет за предпазване на информация. Телефонът предлага тройна съществена камера - 50МР датчик с OIS, 12МР с ултраширока леща и 8МР с 3х телефото обектив и OIS. Селфи камерата е с резолюция 10MP. Моделът е отличен за гейминг и стрийминг на наличие, с помощта на мощния си процесор, който прави всяко деяние безпрепятствено и реалистично.

Смартфонът употребява операционна система Android 13 с One UI 5.1 и ще получава систематични ъпдейти за Android през идващите четири години, а актуализации на сигурността в продължение на пет години. Той е съчетаем с мобилните мрежи от пето потомство и притежателите му ще могат да се възползват от гигабитовите скорости на 5G ULTRA на своите смарт телефони.

Galaxy S23 FE може да бъде закупен онлайн от A1.bg и от магазините на телекомуникационния оператор за 759,98 лв. в брой и 25,98 лв. на месец за три години с проект Unlimited Ultra, който сега се предлага с 50% отстъпка от таксата за първите 12 месеца от абонамента.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР