A1 започва продажбите на нов смартфон на Motorola, който предлага

...
A1 започва продажбите на нов смартфон на Motorola, който предлага
Коментари Харесай

А1 започва продажбите на новия Motorola Moto g51 5G

A1 стартира продажбите на нов смарт телефон на Motorola, който предлага чудесно съответствие сред цена и качество. Moto g51 5G е съчетаем с 5G ULTRA мрежата на А1, която предлага гигабитови скорости на потребителите, 6,8-инчов FHD+ Max Vision екран със 120 Hz периодичност на освежаване и тройна камера. Устройството към този момент се предлага на уеб страницата и магазините на телекома, а цените му стартират от 7,50 лева на месец с проект Unlimited Ultra.

Сред отличителните черти на Motorola Moto g51 5G e неговият първокачествен екран. Той e 6,8 инча с FHD+ резолюция и с една от най-бързите честоти на освежаване на екрана в своя клас – 120 Hz. Екранът възпроизвежда ярки цветове и детайлна картина, която е извънредно плавна, с помощта на бързото освежаване на екрана.

Селфи камерата е 13 MP, а главната камера е тройна - 50MP датчик с бленда f/1.8, 8MP с ултраширокоъгълен обектив и 2MP за макро фрагменти. По този метод моделът предлага ясни фотоси с наситени цветове даже и при слаба светлина.



Смартфонът разполага с батерия с потенциал 5000 mAh, което е повече от задоволително за един ден интензивна приложимост на устройство. Моделът поддържа и бързо зареждане с 10 W и технологията TurboPower 30. Moto g51 5G поддържа 5G ULTRA с помощта на модерния си чипсет Snapdragon 480 Plus. Той се добавя от 4 GB RAM и 64 GB памет за предпазване на информация, която може да се разшири, посредством карта с памет, до 512 GB.



Moto g51 5G има документ IP52, което значи, че е предпазен от разливане или леко изпръскване с вода с помощта на дизайна си, който включва водоотблъскващо покритие на корпуса. Сред другите по-интересни характерности на модела са жакът за слушалки и поддръжката на NFC за заплащания и други безконтактни преводи.



Желаещите да закупят Motorola Moto g51 5G от А1 могат да го създадат в комплект с тарифен проект Unlimited Ultra, който им дава цялостните благоприятни условия на мрежите от пето потомство. Цените на устройството в този случай стартират от 7,50 лв. на месец за интервал от две години или 149,99 лв. в брой. Всички, закупили устройството, ще го получат в комплект с безжични слушалки ttec SoundBeat+, без значение дали са го поръчали онлайн или в магазин на А1
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР