А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната.

...
А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната.
Коментари Харесай

A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE

А1 стартира да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият модел на китайския производител, който към този момент е част от портфолиото на телекома, е TCL 20 SE. Устройствата на компанията обичайно се нареждат в бюджетния ценови клас, предлагайки композиция от първокачествен външен тип и положителни механически характерности на по-достъпна цена спрямо други марки.

TCL 20 SE не изневерява на тази философия и предлага моден външен тип. Смартфонът има необятен, 6,82-инчов екран, който заема съвсем цялата предна страна. Селфи камерата е вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана, а главната камера – с 4-те си обектива – е ситуирана отвесно в горния ляв ъгъл на гърба. За момента моделът се предлага само в изтънчено черно.
Макар това да не е устройство, основано тъкмо за фенове на фотографията, неговите камери се показват повече от приемливо, даже и при слаба осветеност
Причината за това е, че главният 16-мегапикселов датчик е подсилен от три други, разпределени по правилото 5 + 2 + 2 МP. 8-мегапикселовата селфи камера пък е конкурентна на много устройства от по-високия ценови клас.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР