А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната.

А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. ...

A1 започва да предлага смартфоните на TCL, а първият представител на марката е 20 SE


А1 започва да предлага продуктите на марката TCL в страната. Първият модел на китайския производител, който вече е част от портфолиото на телекома, е TCL 20 SE. Устройствата на компанията традиционно се позиционират в бюджетния ценови клас, предлагайки комбинация от първокласен външен вид и добри технически характеристики на по-достъпна цена в сравнение с други брандове.

TCL 20 SE не изневерява на тази философия и предлага стилен външен вид. Смартфонът има широк, 6,82-инчов екран, който заема почти цялата предна страна. Селфи камерата е вградена с капковидно изрязване в горната част на екрана, а основната камера – с 4-те си обектива – е разположена отвесно в горния ляв ъгъл на гърба. За момента моделът се предлага единствено в изискано черно.
Макар това да не е устройство, създадено точно за любители на фотографията, неговите камери се представят повече от задоволително, дори и при слаба осветеност
Причината за това е, че основният 16-мегапикселов сензор е подкрепен от три други, разпределени по принципа 5 + 2 + 2 МP. 8-мегапикселовата селфи камера пък е конкурентна на доста устройства от по-високия ценови клас.

Източник: kaldata.com