А1 започва да предлага моделите на китайския производител на мобилни

...
А1 започва да предлага моделите на китайския производител на мобилни
Коментари Харесай

A1 започва да предлага продуктите на OnePlus

А1 стартира да предлага моделите на китайския производител на мобилни устройства и аксесоари, a първият модел на марката е представителят на междинния клас. Достъпният смарт телефон с огромни благоприятни условия ще е разполагаем както в брой, по този начин и на погашение с мобилен проект от А1. През идващите месеци телекомът ще продължи да развива портфолиото си от артикули на OnePlus.

OnePlus Nord е първият модел от междинен клас на този производител, с които той даде началото на нова серия налични устройства измежду предложенията си. Смартфонът е с налична цена, започваща от 499,99 в брой с проект от А1, само че в това време има първокачествен екран, мощен процесор, прави чудесни фотоси, а батерията е с огромен потенциал и бързо зареждане.


Един от главните плюсове на е екранът, който има характерности на смарт телефон от висок клас. Той е 6,44-инчов Fluid AMOLED с Full HD+ резолюция от 2400х1080 пиксела (408 ppi), съответствие 20:9 и 90 Hz опреснителна периодичност. Екранът е предпазен с Gorilla Glass 5, а в него е вграден и скенерът за пръстови отпечатъци.

Смартфонът е екипиран с чипсета Snapdragon 765G на Qualcomm, 8 GB RAM, 128 GB вградена памет и модем, което ще го направи съчетаем с петото потомство мобилни мрежи, когато те започват в страната. Батерията е с потенциал 4 115 mAh и поддържа бързо зареждане – до 70% за 30 минути. Nord работи с операционна система Android 10 с интерфейс OxygenOS 10.5.

Друг акцент при са неговите камери, които са цели шест. Предната камера е двойна с 32МР главен датчик (f/2.45) и 8МР (f/2.45) ултраширокоъгълен датчик, за могат да се вършат селфита с по-големи групи от хора или да се хване по-голяма част от фона. Основната камера е четворна. Тя включва 48МР с бленда f/1.75 и оптична стабилизация, 8МР (f/2.25) с ултраширокоъгълен датчик, 2МР (f/2.4) за макроснимки и 5МР (f/2.4) за боке резултати. Като допълнение смарт телефонът предлага и запис на видео в 4K резолюция.


е разполагаем в онлайн магазина и комерсиалните обекти на А1 в два цвята – синьо и сиво. Цените на смарт телефона стартират от 499,99 в брой или 25,99 лв. на месец с мобилен проект А1 ONE Unlimited 5XL.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР