А1 вече започна да предлага на своите клиенти А1 Кредитна

...
А1 вече започна да предлага на своите клиенти А1 Кредитна
Коментари Харесай

А1 вече предлага кредитна карта на своите клиенти

А1 към този момент стартира да предлага на своите клиенти А1 Кредитна карта – интернационална кредитна карта MasterCard, която дава опция на картодържателите да заплащат в интернет, на POS терминал в търговски обекти, и да теглят пари от банкомати в целия свят без такси.

А1 Кредитна карта e артикул, който дава финансова еластичност и сигурност на клиентите и може да им помогне да посрещнат непредвидени разноски, без да се постанова да минават през комплициран развой на утвърждение или да заплащат високи такси и лихви. Притежателите на кредитната карта могат да реализират безконтактни заплащания, да получават безвъзмездни SMS известия, а опцията за ръководство на онлайн профила им подсигурява сигурност и надзор когато и да е.

Новата услуга е част от тактиката на компанията непрекъснато да уголемява своето портфолио от услуги, с цел да обезпечи успокоение и улеснение на клиентите си. Процесът по кандидатстване за издаване на картата е бърз и елементарен, като заявки се одобряват в магазините на А1. Картата е изцяло безвъзмездна за интервалите, в които не се употребява.

За клиентите на телекома картата е с кредитен предел до 3 000 лв., с закрепен месечен лихвен % от 1,48%, а годишният % на разноските (ГПР) е 18.95%. Ако да вземем за пример даден клиент има A1 Кредитна карта и усвои 120 лв. от кредитния си предел на първо число на месеца, закрепеният месечен лихвен % от 1,48% ще се равнява на 0,06 лв. дневно или 1,78 лв. на месец, като ГПР е 18,95%. При правилно осъществяване на отговорностите по контракта за заем, общо дължимата от клиента сума до 2-ро число на месеца ще бъде в размер на 121,78 лв.. Ако клиентът избере да заплати единствено минимална дължима сума, тя ще бъде в размер на 12,18 лв.. Договорът за заем е с неустановен период, а срокът за погасяване на усвоените суми от кредитния предел е 2-ро число на месеца.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР